Trællerupskolen

Skolestart august 2017

Skal dit barn starte på Trællerupskolen til august 2017? Læs vores folder om skolestart.
Der er digital indskrivning fra starten af december til slutningen af januar. Se Lejre Kommunes info her.
Skolen holder indskrivningsaften d. 10. januar mellem kl. 16:30 og 18:00. Find invitation her.
Hvis du bor i Trællerupskolens skoledistrikt, og dit barn er født i 2011, vil du automatisk få info om skolestart og indskrivning.
Hvis du bor i et andet skoledistrikt, eller du ønsker skolestart for et barn, der er født senere, kan du kontakte skolens kontor.
Er du i tvivl om, hvilket skoledistrikt du bor i? Gå til kommunens kortinfo her.
Vælg mappen 'Børn og unge' i menuen til venstre. Sæt flueben i 'Skoledistrikter'.